Hur kan vi hjälpa dig?

Bland tjänsterna vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

img

Tillbyggnader

Du som behöver bygga till något till ditt hem eller fastighet kan låta oss göra det åt dig. För oss spelar det inte någon roll vad det rör sig om för typ av tillbyggnad, vi erbjuder vår hjälp oavsett vilket. Det kan därför till exempel handla om allt från uteplatser och nya rum till balkonger och altaner.

img

Renoveringar

Vi finns också här för dig som behöver hjälp med någon typ av renovering. Det spelar ingen roll om hela ditt hus behöver renoveras, en del av det eller bara ett enstaka rum. Vi tar oss mer än gärna an uppgiften vad det än rör sig om för typ av renovering.

img

Nybyggnationer

Vi kan även hjälpa till med nybyggnationer. Då kan vi vara med och bygga ett nytt hus eller någon annan typ av byggnad från det att vi tar det första spadtaget till dess att bygget står helt färdigt.

img

Totalentreprenad

Vi kan också ta på oss rollen som totalentreprenör. Då kan du lämna hela byggprojektet i våra händer. En av de stora fördelarna med det är att du i detta fall bara behöver ha kontakt med oss istället för med flera olika aktörer. Det gör det smidigare för dig att få en inblick i byggprojektet och dess gång.