Tille Bygg AB

Välkommen till Tille Bygg AB! Vi är ett komplett byggföretag som kan hjälpa dig med allt som har med ditt byggprojekt att göra. Bland annat erbjuder vi totalentreprenad, men du kan även anlita oss för enskilda byggarbeten som tillbyggnader, renoveringar och nybyggnationer. Vad du än behöver kan du alltid förvänta dig en service av högsta möjliga kvalitet från oss!

Våra kvalitetsstämplar

Vi på Tille Bygg AB har flera kvalitetsstämplar. Vi har bland annat en ansvarsförsäkring från Länsförsäkringar. Vi har också certifikatet ”Heta Arbeten”, en certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen som gäller för hantverkare som arbetar med metoder där det finns risk för brand. Vidare har vi även ”ID06” vilket är en typ av legitimation som är obligatorisk för företag och personer som vill kunna vistas på byggarbetsplatser i Sverige. Sist men inte minst har vi också ”SRY Yrkesbevis.” Syftet med detta är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå!

Vår adress

Vi på Tille Bygg AB har Sleipnervägen 49 i Handen som vår adress. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Du är varmt välkommen till att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify