BELINK AB

Välkommen till BELINK AB! Vi är ett komplett byggföretag som kan hjälpa dig med allt som har med ditt byggprojekt att göra. Bland annat erbjuder vi totalentreprenad, men du kan även anlita oss för enskilda byggarbeten som tillbyggnader, renoveringar och nybyggnationer. Vad du än behöver kan du alltid förvänta dig en service av högsta möjliga kvalitet från oss!

Våra hantverkare

Vi på BELINK AB är ett team av hantverkare som är både utbildade och erfarna. För att kunna garantera bästa möjliga slutresultat är det viktigt med personal som har full koll på vad de sysslar med, detta är något som säkerställs av våra grundutbildningar, samt att vi ständigt fortbildar oss. Vidare har vi även ”ID06” vilket är en typ av legitimation som är obligatorisk för företag och personer som vill kunna vistas på byggarbetsplatser i Sverige. Syftet med detta är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå!

Tillbyggnad bra i Stockholm

Vårt arbetsområde

Vi på BELINK AB har Täby som vår bas. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Du är varmt välkommen till att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify