Stockholm Consulting AB

Välkommen till Stockholm Consulting AB! Vi är ett komplett byggföretag med över 14 års branscherfarenhet som kan hjälpa dig med allt som har med ditt byggprojekt att göra. Vi erbjuder bland annat totalentreprenad för stora projekt, men du kan även anlita oss för enskilda byggarbeten som tillbyggnader, renoveringar och nybyggnationer. Vad du än behöver kan du alltid förvänta dig en service av högsta möjliga kvalitet från oss! För oss finns det inget som är viktigare än noggrannhet och vi ser därför till att lägga vikt vid varje millimeter av projektet. Kontakta oss direkt för at få en gratis offert!

Våra hantverkare

Vi på Stockholm Consulting AB är ett team av hantverkare som är både utbildade och erfarna. För att kunna garantera bästa möjliga slutresultat är det viktigt med personal som har full koll på vad de sysslar med, detta är något som säkerställs av våra grundutbildningar, samt att vi ständigt fortbildar oss. Vidare har vi även ”ID06” vilket är en typ av legitimation som är obligatorisk för företag och personer som vill kunna vistas på byggarbetsplatser i Sverige. Syftet med detta är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå!

Tillbyggnad bra i Stockholm

Vårt arbetsområde

Vi på Stockholm Consulting AB har Stockholm som vår bas. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsområdet med omnejd. Du är varmt välkommen till att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify